Jdi na obsah Jdi na menu

Láska :-*

9. 4. 2013

Víte, že??
- když jste zamilovaní máte lepší pocit

- když jste zamilovaní, chcete se POŘÁD líbit?

-když NEJSTE zamilovaní jste jako tělo bez duše?

když jste zamilovaní, ale nevíte co s Vaší láskou, máte napsat nám?ŠDA :-*

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kája - Pomoc prosím.

11. 11. 2016 17:15

Ahoj ŠDA . Libí se mi jeden kluk. Nevim jak mu to říct. Jmenuje seKuba Hlaváč jemu 15 a chodí do 9.třídy. Má rád horrory, kočky a hraje fotbal. Pomocte mi prosím. Děkuji Kája.

Simča - pomůžete mi?

26. 9. 2013 18:08

Ahoj andílci, něco jsem o vás slyšela a tak doufám že mi pomůžete. Hrozně se mi líbí můj trenér. Je hrozně hezký, má tmavé oči, vlasy...vlastně by to ani tak nevadilo, až na to, že jemu je 47 a je o 33 let starší než já. Šíleně moc jsem se do něj zamilovala a každý jeho pohled si vykládám jako znamení, že se mu líbím. Takhle to nemůže jít dál, protože má manželku a syna. Co mám dělat???? Poraďte mi prosím...

SDA V AKCI - Re: pomůžete mi?

16. 3. 2014 23:49

Ahoj Simco, tady Ti muzeme rici jen jedine, RUCE PRYC! Je to Tvuj trener! Diva se na Tebe jen jako na studentku! Ma manzelku ma dite a on se nenecha pretahnout holkou co je o 33 let mladsi nez on. Najdi si kluka v Tvem veku! S popdravem SDA

Katik - Re: Re: pomůžete mi?

3. 12. 2014 19:19

Ahojky milí Andílci.
Líbil se mi jeden kluk ( Dominik) ze třídy a odmítl mě kvůli kamarádce která ho jen využila abych ho neměla já. Ale teď mám svýho kluka jmenuje se Michal. A Dominik se po mě furt teďka dívá ve škole. A kamarádky se mě ptají proč na tebe kouká Dominik. Ale já na to neznám odpověď. Prosím odepište co nejdřív. Je to duležitý. Děkuji ;)

Katka - Ahojky

3. 12. 2014 19:07

Ahojky Šíleně Divocí Andílci.
Potřebuji pomoc moje kamarádka je zamilovaná do kluka ( Matěj ) který je na střední poslední rokem a ona je je na základce v 8 třídě. Pomůžete mi zjistit jestli k ní něco cítí. Moje kamarádka se jmenuje Linda.
Pokuď mi odepíšete budu moc ráda.
S pozdravem vaše Katka. 8-)

Baruš - Jak se mam rozhodnout???

19. 10. 2014 11:48

Ahoj. Mám kluka jenže se chová hrozně. Tak sem mu řekla že jestli se nezmění tak je mezi náma konec. Jenže malej problém. On mi řekl den předtím že mě miluje a nechce mě ztratit. Ale i já ho strašně miluju a nechci ho ztratit. Domluvila sem nám rande na tenhle čtvrtek, ale jestli se nezmění musim dát konec, protože to slyšely moje kámošky. ale jestli se vážně nezmění... Já ho vážně nechci ztratit. Prosím poradte... co nejdřív...

Ella - jsem jina

7. 5. 2014 12:26

Ahoj andilci,
Jsem hnusna. A dokazuje to i fakt, ze jsem jeste nikdy nemela kluka. Jeden se mi libi ale je to byvali me kamosky a jsme jen kamaradi. Co mam delat??
Diky Ella

Zuza - Jsem divná

26. 6. 2013 14:55

Milý Šíleně divocí andílci,
měla jsem jeden ze svých praštěných dnů,kdy dělám pitomosti. :(
Plno lidím ze školy(z naší třídy)jsem řekla,aby mi řeklo,že jsem svině.A jeden kluk,Julek,když jsem mu to řekla,tak řekl,že:"Neřeknu ti to,protože tě mám rád!" Jde o náhodu?
Prosím co nejdřív odepište!!:)
ZUZA

SDA UTOCI - Re: Jsem divná

16. 3. 2014 23:52

Zuzo, musime rict, ze mas velke stesti! Ted uz jenom aby se Ti libil a je Tvuj! Nekdy se prastenost vyplati :) Tve SDA :)

Peta - pomoc

19. 6. 2013 10:27

Ahoj, jsem šíleně zamilovaná do jednoho kluka z kroužku. Jakmile ho vidím, nemůžu skoro mluvit a bojím se, že se ztrapním. Četla jsem knížku Šíleně Divocí Andílci a tak jsem vyhledala vás. Prosím, pomozte mi.
Díky moc,
Péťa:-)

Peťa - Zamilovaná

6. 6. 2013 17:45

Ahoj andílci jsem strašně zamilovaná do jednoho kluka ze školy vždycky když ho uvidím srdce se mi rozbuší jako zvon zatím sem ho ještě neoslovila tak že lásku k němu tajím jediné čeho se bojím je to že se třeba před ním znemožním nebo že mě odmítne, poradíte mi nějak četla jsem to tiž knížku od thomase breziny tak jsem vás našla